Φωτια Κορινθια / ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ | Debater : .υπηρεσίας copernicus, όπως γνωστοποίησε ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, νίκος χαρδαλιάς κατά την έκτακτη ενημέρωση για την εξέλιξη της πυρκαγιάς στην κορινθία.

Φωτια Κορινθια / ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ | Debater : .υπηρεσίας copernicus, όπως γνωστοποίησε ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, νίκος χαρδαλιάς κατά την έκτακτη ενημέρωση για την εξέλιξη της πυρκαγιάς στην κορινθία.. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 5:30 το απόγευμα του. Σημειώνεται ότι η φωτιά συνεχίζει να είναι σε εξέλιξη καίγοντας πυκνό πευκοδάσος. Νύχτα πύρινης κόλασης στον σχίνο κορινθίας. So far we have no official data on damage to homes, most of which are holiday homes and are not currently inhabited, he stated. Όλες οι ειδήσεις για φωτιά κορινθία από το ot.gr.

Φωτιά σε κορινθία και δ.αττική: Σε εξέλιξη μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής. So far we have no official data on damage to homes, most of which are holiday homes and are not currently inhabited, he stated. Η φωτιά κατευθύνεται ολοταχώς προς τα μέγαρα. Νύχτα πύρινης κόλασης στον σχίνο κορινθίας.

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΦΩΤΟ - PROTINEWS
ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΦΩΤΟ - PROTINEWS from protinewskorinthias.gr
Την ενίσχυση των δυνάμεών της αποφάσισε η πυροσβεστική στον κουταλά. Καταγγελίες για «σημαντικές ενδείξεις εμπρησμού» από κατοίκους γνωστοποίησε ο δήμαρχος κορινθίων, βασίλης νανόπουλος. Η ολονύχτια μάχη με τις φλόγες σε 10 εικόνες. Την απόφαση να ενισχύσει τις δυνάμεις στον κουταλά κορινθίας πήρε η πυροσβεστική. Η φωτιά κατευθύνεται ολοταχώς προς τα μέγαρα. Προς τις περιοχές γαλατάκι και αθίκια, κατευθύνεται η πυρκαγιά από τις κεχριές, σύμφωνα με τον δήμαρχο κορινθίων, βασίλη νανόπουλο. Ο δήμαρχος λουτρακίου, γιώργος γκιώνης για τη μεγάλη φωτιά στην κορινθία. Μία δορυφορική εικόνα απεικονίζει την καταστροφή στα γεράνεια όρη από τη φωτιά που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης από το σχίνο κορινθίας.

Ο δήμαρχος λουτρακίου, γιώργος γκιώνης για τη μεγάλη φωτιά στην κορινθία.

Οι πυροσβέστες θέτοντας τη ζωή τους σε κίνδυνο ρίχτηκαν στη μάχη με τη φωτιά. Στο μεταξύ, η φωτιά, επεκτάθηκε στην ευρύτερη περιοχή κοντά στον αστικό ιστό, στα λουτρά ωραίας ελένης και κεχριές. Αγώνας δρόμου των πυροσβεστικών δυνάμεων να τεθεί η μεγάλη. Η φωτιά ξεκινά από τη δασική περιοχή του σχίνου και γρήγορα λόγω των ανέμων απλώνεται με αστραπιαία ταχύτητα προς τον οικιστικό ιστό. Φωτιά σε κορινθία και δ.αττική: Η φωτιά κατακαίει κοντά στο στρατόπεδο, όπου βρίσκονται αποθήκες πυρομαχικών του στρατού. So far we have no official data on damage to homes, most of which are holiday homes and are not currently inhabited, he stated. .υπηρεσίας copernicus, όπως γνωστοποίησε ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, νίκος χαρδαλιάς κατά την έκτακτη ενημέρωση για την εξέλιξη της πυρκαγιάς στην κορινθία. Συναγερμός στην πυροσβεστική για δεύτερο 24ωρο, καθώς η μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε το πρωί της τετάρτης στις κεχριές κορινθίας δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο, ενώ οι άνεμοι. Σημειώνεται ότι η φωτιά συνεχίζει να είναι σε εξέλιξη καίγοντας πυκνό πευκοδάσος. Η φωτιά κατευθύνεται ολοταχώς προς τα μέγαρα. Εξακολουθεί να μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής 4 οκτωβρίου στις βολίμες ζακύνθου. Την απόφαση να ενισχύσει τις δυνάμεις στον κουταλά κορινθίας πήρε η πυροσβεστική.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πέντε οικισμοί. Εξακολουθεί να μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής 4 οκτωβρίου στις βολίμες ζακύνθου. Την ενίσχυση των δυνάμεών της αποφάσισε η πυροσβεστική στον κουταλά. Προς τις περιοχές γαλατάκι και αθίκια, κατευθύνεται η πυρκαγιά από τις κεχριές, σύμφωνα με τον δήμαρχο κορινθίων, βασίλη νανόπουλο. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή πάτημα στα εξαμίλια κορινθίας.

φωτία Archives - PROTINEWS
φωτία Archives - PROTINEWS from protinewskorinthias.gr
Σε εξέλιξη μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Η φωτιά ήταν σε περιοχή που ήταν εξαιρετικά δυσπρόσιτη, ωστόσο από την δεύτερη ημέρα αναφορικά με το πως ξεκίνησε η φωτιά, ο αρχηγός της πυροσβεστικής ανέφερε ότι «το μόνο σίγουρο. Η φωτιά ξεκινά από τη δασική περιοχή του σχίνου και γρήγορα λόγω των ανέμων απλώνεται με αστραπιαία ταχύτητα προς τον οικιστικό ιστό. Οι θυελλώδεις άνεμοι δυσχέραιναν τις προηγούμενες ημέρες το έργο της πυροσβεστικής. Η ολονύχτια μάχη με τις φλόγες σε 10 εικόνες. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 5:30 το απόγευμα του. Καταγγελίες για «σημαντικές ενδείξεις εμπρησμού» από κατοίκους γνωστοποίησε ο δήμαρχος κορινθίων, βασίλης νανόπουλος. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή πάτημα στα εξαμίλια κορινθίας.

Στο μεταξύ, η φωτιά, επεκτάθηκε στην ευρύτερη περιοχή κοντά στον αστικό ιστό, στα λουτρά ωραίας ελένης και κεχριές.

Την ενίσχυση των δυνάμεών της αποφάσισε η πυροσβεστική στον κουταλά. Η φωτιά κατακαίει κοντά στο στρατόπεδο, όπου βρίσκονται αποθήκες πυρομαχικών του στρατού. Οι θυελλώδεις άνεμοι δυσχέραιναν τις προηγούμενες ημέρες το έργο της πυροσβεστικής. Εξακολουθεί να μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής 4 οκτωβρίου στις βολίμες ζακύνθου. Ευθύνες στην κυβέρνηση για την πυρκαγιά στην κορινθία αποδίδει ο συριζα. Προς τις περιοχές γαλατάκι και αθίκια, κατευθύνεται η πυρκαγιά από τις κεχριές, σύμφωνα με τον δήμαρχο κορινθίων, βασίλη νανόπουλο. Στο μεταξύ, η φωτιά, επεκτάθηκε στην ευρύτερη περιοχή κοντά στον αστικό ιστό, στα λουτρά ωραίας ελένης και κεχριές. Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στον κουταλά κορινθίας, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που καίει. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πέντε οικισμοί. Συναγερμός στην πυροσβεστική για δεύτερο 24ωρο, καθώς η μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε το πρωί της τετάρτης στις κεχριές κορινθίας δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο, ενώ οι άνεμοι. Η φωτιά κατευθύνεται ολοταχώς προς τα μέγαρα. Την απόφαση να ενισχύσει τις δυνάμεις στον κουταλά κορινθίας πήρε η πυροσβεστική. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 5:30 το απόγευμα του.

Σε εξέλιξη μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Σημειώνεται ότι η φωτιά συνεχίζει να είναι σε εξέλιξη καίγοντας πυκνό πευκοδάσος. Οι θυελλώδεις άνεμοι δυσχέραιναν τις προηγούμενες ημέρες το έργο της πυροσβεστικής. Νύχτα πύρινης κόλασης στον σχίνο κορινθίας. Την ενίσχυση των δυνάμεών της αποφάσισε η πυροσβεστική στον κουταλά.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ...
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ... from activenews.gr
Προς τις περιοχές γαλατάκι και αθίκια, κατευθύνεται η πυρκαγιά από τις κεχριές, σύμφωνα με τον δήμαρχο κορινθίων, βασίλη νανόπουλο. Μία δορυφορική εικόνα απεικονίζει την καταστροφή στα γεράνεια όρη από τη φωτιά που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης από το σχίνο κορινθίας. Οι πυροσβέστες θέτοντας τη ζωή τους σε κίνδυνο ρίχτηκαν στη μάχη με τη φωτιά. Η φωτιά ήταν σε περιοχή που ήταν εξαιρετικά δυσπρόσιτη, ωστόσο από την δεύτερη ημέρα αναφορικά με το πως ξεκίνησε η φωτιά, ο αρχηγός της πυροσβεστικής ανέφερε ότι «το μόνο σίγουρο. Σε εξέλιξη μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Φωτιά σε κορινθία και δ.αττική: Όλες οι ειδήσεις για φωτιά κορινθία από το ot.gr. Εξακολουθεί να μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής 4 οκτωβρίου στις βολίμες ζακύνθου.

Σημειώνεται ότι η φωτιά συνεχίζει να είναι σε εξέλιξη καίγοντας πυκνό πευκοδάσος.

Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή πάτημα στα εξαμίλια κορινθίας. Όλες οι ειδήσεις για φωτιά κορινθία από το ot.gr. Στο μεταξύ, η φωτιά, επεκτάθηκε στην ευρύτερη περιοχή κοντά στον αστικό ιστό, στα λουτρά ωραίας ελένης και κεχριές. Σημειώνεται ότι η φωτιά συνεχίζει να είναι σε εξέλιξη καίγοντας πυκνό πευκοδάσος. So far we have no official data on damage to homes, most of which are holiday homes and are not currently inhabited, he stated. Την ενίσχυση των δυνάμεών της αποφάσισε η πυροσβεστική στον κουταλά. Σε εξέλιξη μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Μία δορυφορική εικόνα απεικονίζει την καταστροφή στα γεράνεια όρη από τη φωτιά που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης από το σχίνο κορινθίας. Εξακολουθεί να μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής 4 οκτωβρίου στις βολίμες ζακύνθου. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 5:30 το απόγευμα του. Η φωτιά ξεκινά από τη δασική περιοχή του σχίνου και γρήγορα λόγω των ανέμων απλώνεται με αστραπιαία ταχύτητα προς τον οικιστικό ιστό. .υπηρεσίας copernicus, όπως γνωστοποίησε ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, νίκος χαρδαλιάς κατά την έκτακτη ενημέρωση για την εξέλιξη της πυρκαγιάς στην κορινθία. Η φωτιά κατακαίει κοντά στο στρατόπεδο, όπου βρίσκονται αποθήκες πυρομαχικών του στρατού.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πέντε οικισμοί φωτια. Προς τις περιοχές γαλατάκι και αθίκια, κατευθύνεται η πυρκαγιά από τις κεχριές, σύμφωνα με τον δήμαρχο κορινθίων, βασίλη νανόπουλο.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama